EHEDG Nederland op Food Tech Event 15 & 16 mei 2024

Mogelijkheden en voordelen voor bedrijven die EHEDG-lid zijn.

Met veel plezier willen we jullie informeren dat EHEDG Nederland een Seminar zal organiseren op het Food Tech Event 2024 in samenwerking met Mikrocentrum.

Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie
Het Food Tech Event is de vakbeurs met technische oplossingen voor voedselproductie en –verwerking en wordt gehouden op 15 & 16 mei 2024 in de Brabanthallen. En op 15 mei zal EHEDG Nederland een Seminar verzorgen.

Daarin zullen diverse thema’s centraal staan, waaronder Voedselveiligheid en Hygiëne, en machinebouw. Het seminar is gericht op de professionals actief in de voedselverwerkende en -producerende industrie.

Congres x Beurs = Inspirerend²
Tijdens dit Event worden bezoekers geïnspireerd door zowel interessante lezingen als ook door een bezoek aan de beursvloer. Naast de laatste ontwikkelingen is met name ook het netwerken een belangrijk aspect.

What’s in it for you?
Speciaal voor EHEDG-leden is er een mogelijkheid om met een stand (complete standbouw 4x2m) op een EHEDG-plein te staan. Dit zal zorgen voor een versterkend effect en toegevoegde waarde voor de bezoekers én standhouders.

Mikrocentrum biedt EHEDG-leden die op het EHEDG-plein willen staan een speciale prijs:
slechts EUR 2.750,00. Dit is voor een complete standbouw, aangevuld met: Wifi, verlichting op stand, stroomaansluiting, meubilair, gratis parkeren, incl. koffie/thee/fris/lunch en marketing- en communicatie-activiteiten vanuit de organisatie. Met als extra service een bezoekerslijst na afloop (die hiervoor toestemming hebben gegeven) en een netwerkborrel op de beursvloer op dag 1.

Daarnaast is er de mogelijkheid tijdens het Seminar te spreken over de eigen producten op het EHEDG-plein, door een inhoudelijk goed verhaal (ong. 10 min.) te houden. Wouter Burggraaf zal de verschillende sprekers aan elkaar praten binnen het thema en verwijzen naar deze bedrijven.

Interessant? Wacht niet te lang…
Reageer snel in verband met beperkte plaatsen naar:
infoProtected mail-address@ehedg.nl!
Gezien de beperkte plaatsen (6) op het EHEDG-plein, vernemen we graag zo spoedig mogelijk of jullie willen deelnemen zodat we jullie plek kunnen reserveren. Aansluitend brengen we jullie in contact met de juiste contactpersoon binnen de organisatie voor verdere afstemming en details zoals beschikbare plaatsen op de beursvloer/plein.
Wacht ook niet te lang ook om aan te melden om tijdens het seminar iets te vertellen over jullie product(en); er is een beperkte tijd beschikbaar.

Met veel plezier kijken we uit naar jullie reactie!
Hartelijke groet,
EHEDG Nederland